Energieloket

Energieloket

In het Energieloket kunt u terecht met al uw vragen over de energie in uw eigen woning. Is uw energierekening hoog? Wilt u weten wat isoleren kan betekenen voor uw energieverbruik? En hoe gaat dat nu in de praktijk met zonnepanelen? Wat leveren die écht op? Of zou u zelfs uw woning willen ombouwen naar een energieneutrale woning? Allemaal vragen die de revue passeren in ons energieloket.

De vrijwilligers van onze coöperatie hebben veel praktijkervaring en kunnen u voorzien van adviezen en informatie. En van een kopje koffie natuurlijk. Of wilt u een energiemeter lenen om te meten hoeveel elektriciteit een bepaald apparaat in uw woning verbruikt? Dat kan ook!

Onafhankelijk, vrijblijvend en gratis

Dit alles is helemaal gratis, vrijblijvend en onafhankelijk. We helpen u graag om te besparen op uw energiekosten, de waarde van uw woning te verhogen, bij te dragen aan de klimaatproblematiek én aan uw wooncomfort.

Waar wacht u nog op? Het Energieloket heeft GEEN drempel! U kunt op zaterdagen tussen 10 en 12 uur gewoon binnenlopen of via e-mail een afspraak maken. 

 • Bibliotheek Eersel
  Dijk 7
  5521 AW Eersel

 • Bibliotheek Bladel
  Markt 4
  5531 BA Bladel

 • Bibliotheek Oirschot
  De Loop 71
  5688 EW Oirschot

Open: elke zaterdag van 10 tot 12 uur